![]() | In dit forum kunt u discussiėren over allerlei onderwerpen op het gebied van wijn. Als geregistreerd gebruiker van Wereld van Wijn kunt u - nadat u bent ingelogd - deelnemen aan discussies en zelf nieuwe onderwerpen plaatsen.
|
AuteurBericht
wouter admin | # geplaatst : 29-11-2009 om 19:23Beste lezers, Vandaag een culinair hoogtepunt beleeft in Restaurant Aan Tafel, in samenwerking met Peek & van Beurden te Utrecht. Onder de bezielende leiding van Jeroen Boom en Edwin Peek, hebben: Philip, Geert, Michiel, Henk Jan en ik genoten van wijn-spijs combinaties om je vingers bij af te likken. Om een idee te krijgen de gerechten: - Canneloni van witte chocolade om tonijn met een Hollands geitenkaasje, citroen en kardamon. - Zeebaars met gemarineerde courgette met pinda's en gember. Met creme van aardpeer en schuim van Prosciuto. - Gegratineerd everzwijn met zuurkool en kastanjes. - Reypenaer kaascombinatie ... en nog veel meer lekkers. Dan de wijnen: Rochaubry VdP Cevennes, wit & rood € 5,95 Dom. Regismont wit € 6,95 Dom. Parize wit Champs Pourrot € 17,95 Hubert Lamy Givry wit Les Frionnes € 37,95 JJ Confuron rood Cte de Nuits-Villages / Chambolle-Musigny € 32,95 / € 54,50 Ch. Unang cte du Ventoux € 9,95 Clos du Caillou CdR / Ch-9 € 16,95 / € 48,95 Valpolicella Zenato / Tailla Ripasso € 16,95 / € 19,75 Bolgheri Campo alla Sughera € 23,50 - € 53,95 Dom. Wachau (cooperative) Gr. Veltliner & Riesling -Smaragd, €19,95 / € 22,95 En nog vele anderen... Het was fantastisch, dank voor dit verjaardagsgeschenk. Wat mij betreft voor herhaling vatbaar, die wijn-spijs reizen naar Italie lijken mij ook een top idee. Het Wereld van Wijn Team. |